2.SPM starší žiaci a najmladšie žiactvo

V sobotu 10.12.2022 sa konal 2. Slovenský pohár mládeže starších žiakov v ŠKST Aréne v Bratislave, na ktorom sa zúčastnilo 65 štartujúcich, žiačky bojovali v Ružomberku.

O veľmi pekný výsledok sa postaral náš hráč Oliver Sloboda, v skupine obsadil druhé postupové miesto, podľahol len SR reprezentantovi Flórovi (Hlohovec). V K.O sa prebojoval medzi najlepšiu 16-ku turnaja, keď zdolal Nagyho (Pezinok), v ďalšom kole ho zastavila jednička turnaja Kokavec (Nitra), o konečné umiestnenie zdolal Baču (Košice) vrátil mu tak porážku z Topoľčian, Oliver obsadil jeho zatiaľ najlepšie umiestnenie 9-12.

V nedeľu 11.12.2022 sa uskutočnil v Bošanoch 2. Slovenský pohár mládeže v kategórii najmladší žiaci, celkovo 98 účastníkov.

Náš klub reprezentovali súrodenci Ferko a Sára Klímovci. Ferkovi sa z náročnej skupiny s bilanciou 1výhra/2prehry nepodarilo postúpiť do vyraďovacích bojov. Oveľa lepšie sa zadarilo Sáre, ktorá v skupine dokázala poraziť 26 a 51 hráčku SR rebríčku, podľahla len 6-ke turnaja Pirohár (Nové Zámky) a obsadila druhé postupové miesto. S bilanciou 2/1 sa prebojovala do svojho prvého K.O na Slovenskom pohári, kde v prvom kole podľahla Vaškovej (Považská Bystrica), obsadila tak konečné 17-22. miesto.

Všetkým hráčom ďakujeme za vzornú reprezentáciu klubu a rodičom za podporu.